• Vista panoràmica de la casa on al fons es poden veure les muntanyes de Rasos de Peguera, Pedraforca, el castell de Lluçà ... Vista panoràmica de la casa on al fons es poden veure les muntanyes de Rasos de Peguera, Pedraforca, el castell de Lluçà ...
  • Vista de la casa pel darrera Vista de la casa pel darrera
  • Sala de descans i oci Sala de descans i oci

Casa rural La Roca TURISME RURAL AL LLUÇANÈS

La casa rural La Roca és una masia que data del 1790, però que es va restaurar el 1994, conservant l'autenticitat d'una masia típica catalana senyorial. Una casa rural que compta amb tot el confort necessari però també amb l'encant d'una masia catalana amb sostres de volta i amples sales, acollidors menjadors amb parets i sostres de pedra i mobiliari antic.

Casa rural La Roca: escapades de cap de setmana

La Roca és una finca ideal per venir un cap de setmana de relax, un cap de setmana per a realitzar esports de muntanya o per gaudir de la casa, de la piscina, de la barbacoa, o per a conèixer de ben a prop l'activitat agrícola i ramadera que s'hi desenvolupa. Té tot tipus de bestiar: vaques, burros, gallines, conills, cavalls, oques i gossos.

Casa rural La Roca: vacances en plena natura

La Roca està situada a Perafita, una excel·lent ubicació tant per desplaçar-se si es vol fer turisme i gaudir del Lluçanès, dels seus poblets i racons, com si es vol descansar i gaudir de l’entorn de la casa, de la piscina, dels amplis espais interiors amb unes vistes immillorables.  La finca està formada per 170 hectàrees. A part de tots els comforts de la casa hi trobareu mobles de jardí, piscina, barbacoa, terrassa, una ermita (la del Remei), jardí amb gespa i unes vistes espectaculars.

Casa rural La Roca: per a les vostres celebracions

Pel teu casament ideal, per la comunió del teus fills, per un bateig, reunions familiars, reunions d'empresa, trobades d'amics...

La casa rural La Roca disposa d'unes instal·lacions adecuades per a caterings, està molt ben situada, a tan sols 500 metres del poble de Perafita, on hi ha establiments per adquirir el més necessari. També té molt bons restaurants, algun d'ells amb estrella Michelin i té unes vistes espectaculars.

Veure més informació sobre casaments rurals a La roca

Casa Rural La Roca: Turisme al LluçanèsExterior de la Casa Rural La Roca, Perafita
 Més imatges de la casa a la nostra galeria d'imatges Casa Rural La Roca
La Roca, insignia

piscina televisio xemeneia animals interior caça pesca